Serveis gestionats d'impressió (MPS)

Les empreses requereixen solucions
tecnològiques per a integrar la impressió
i l’administració documental com
un element essencial de la seva estratègia.
Els nostres Serveis Gestionats de
Impressió (MPS) t’ajuden a controlar
i optimitzar els teus dispositius de
impressió.

Reinventa l’experiència de la gestió
d’impressió amb el nostre sistema
MPS. Si vols augmentar el teu
competitivitat i productivitat,
descobreix com aconseguir un entorn
de treball adaptat als temps
actuals.

Les empreses requereixen solucions tecnològiques per a integrar la impressió i l’administració documental com un element essencial de la seva estratègia. Els nostres Serveis Gestionats d’Impressió (MPS) t’ajuden a controlar i optimitzar els teus dispositius d’impressió.

Reinventa l’experiència de la gestió d’impressió amb el nostre sistema MPS. Si vols augmentar la teva competitivitat i productivitat, descobreix com aconseguir un entorn de treball adaptat als temps actuals.

Creem ecosistemes de
impressió gestionada
per a agilitzar el treball,
optimitzar costos,
protegir la informació
i reduir la petjada de
carboni

La nostra metodologia és senzilla i eficaç:

-Analitzem amb detall la teva infraestructura d’impressió actual
-Implantem la solució de gestió idònia per a la teva empresa
-Monitorem de manera constant per a garantir un rendiment òptim
-Ens ocupem del subministrament de consumibles i manteniment d’equips
-Vetllem per la seguretat de dades i protecció de la informació
-Proporcionem una facturació transparent i total control de costos per part teva

Sabies que, a Espanya, gairebé la meitat dels empleats té problemes d’accés a documents quan treballa fora de l’oficina?

La digitalització afavoreix la productivitat, redueix costos i brinda solucions òptimes per a entorns de treball exigents.

Maximitza l’eficiència i l’estalvi amb un plantejament a mesura per als teus requisits d’impressió. El nostre equip d’experts t’ajuda a optimitzar la gestió documental de la teva empresa.

Beneficis clau de nostre
sistema MPS

Les infraestructures d’impressió en el núvol són un bon exemple de com el canvi cap al treball híbrid ha potenciat els Serveis Gestionats d’Impressió.

Amb aquesta solució, la teva empresa pot dedicar menys temps a la gestió dels dispositius i centrar-se més en la seva activitat principal.

AVANTATGES DEL SERVEI GESTIONAT D'IMPRESSIÓ MEINSA SISTEMAS

Coneixes el cost real de tinta, paper, manteniment, reparacions o energia de cada
dispositiu? L’externalització de la gestió t’ajuda a reduir despeses innecessàries perquè
només pagues pel que imprimeixes. Sabràs qui imprimeix, quan i on, sense preocupar-te per
els consumibles o el manteniment.

El nostre equip s’ocupa del manteniment preventiu i correctiu per a evitar temps d’inactivitat en el flux de treball per problemes d’impressió. Substituïm peces, reparem i actualitzem els teus dispositius perquè els teus empleats puguin dedicar-se de ple a les seves tasques principals.

Configurem els equips i els distribuïm de manera idònia per a garantir un ús eficient i àgil en l’espai de treball. Si el teu negoci creix, el servei s’adapta a les teves noves necessitats. Els teus dispositius no es quedaran obsolets ni hauràs d’invertir en equips infrautilitzats.

Protegeix els documents confidencials i les dades dels teus clients o proveïdors amb mesures de seguretat avançades. Oblida’t de filtracions d’informació que poden comprometre la teva empresa per l’incompliment del RGPD.

Contribueix a reduir la petjada de carboni evitant documents duplicats o extraviats, tinta malbaratada i ús inadequat dels dispositius. A més de gaudir de tecnologies d’impressió avançades, generes menys residus i estalvies energia.

Per què triar-nos?

Les solucions MPS han evolucionat significativament en els últims anys i els sistemes actuals brinden múltiples avantatges.

Gràcies a les nostres aliances amb els partners més destacats, Meinsa Sistemas compta amb la tecnologia precisa per a proporcionar serveis gestionats d’impressió d’alta qualitat. No importa si estàs fent els primers passos cap a la digitalització o si el teu servei de gestió ha quedat obsolet.

El nostre equip de professionals et proporcionarà assessorament per a triar la solució MPS perfecta per a la teva empresa.

Aposta per la gestió centralitzada de la teva infraestructura d’impressió i presa el control sobre l’ús i rendiment dels teus dispositius. La nostra missió és ajudar-te a aconseguir una infraestructura d’impressió eficient, segura, sostenible i rendible.

El moment per a modernitzar la infraestructura d’impressió de la teva empresa és ara.