Rènting, lloguer i venda d'equips d'impressió

Som distribuïdors autoritzats d’
HP i Epson.

Amb aquestes dues marques líders en el
món de la impressió, nostre
catàleg de dispositius t’ofereix alta
qualitat i confiabilitat.

Tant si vols comprar una
impressora com si prefereixes rènting o
lloguer una impressora, tenim la
solució adequada per a tu.

Som distribuïdors autoritzats d’HP i Epson.

Amb aquestes dues marques líders en el món de la impressió, el nostre catàleg de dispositius t’ofereix alta qualitat i confiabilitat.

Tant si vols comprar una impressora com si prefereixes rènting o lloguer una impressora, tenim la solució adequada per a tu.

RÈNTING D'EQUIPS D'IMPRESSIÓ, L'OPCIÓ MÉS AVANTATJOSA

El rènting d’equips d’impressió és una modalitat que han adquirit gran
popularitat en els últims anys pels seus importants avantatges:

El rènting d’impressores és la forma més econòmica de gaudir d’un equip de qualitat professional sense una inversió inicial significativa.

Oblida’t dels sobre costos per avaries i hores de treball perdudes. Els contractes de rènting inclouen manteniment i servei tècnic, la qual cosa garanteix que els teus equips estiguin sempre en funcionament.

Treballa amb la seguretat que els teus equips d’impressió estan sempre al dia. Dir adeu a les impressores obsoletes i al programari desactualizado és molt senzill amb el rènting.

El teu contracte de rènting es pot adaptar a les necessitats i creixement de la teva empresa.

COMPRA I LLOGUER

A més del rènting, també oferim compra directa i lloguer a curt termini per a satisfer les teves necessitats específiques. Sigui com sigui la teva elecció, pots confiar en la qualitat dels nostres productes i en el nostre compromís amb el servei al client.

La nostra gamma de
productes HP i Epson

L’àmplia varietat de solucions d’impressió que trobaràs a Meinsa Sistemas satisfà les necessitats de tot tipus d’empreses: des d’oficines que imprimeixen documents en blanc i negre fins a companyies amb grans requisits de velocitat i qualitat de color.

1. IMPRESSORES LÀSER HP

Dir impressora làser és a dir HP. La seva gamma abasta des d’impressores compactes per a petits despatxos fins a impressores d’alt rendiment en els entorns més exigents. En la nostra selecció d’impressores làser HP trobaràs el dispositiu que encaixa amb tu.

2. IMPRESSORES D'INJECCIÓ DE TINTA EPSON

Les impressores d’injecció de tinta Epson són conegudes per la seva excepcional qualitat d’impressió i els seus vibrants colors. Sigui com sigui la teva professió, tenim el model Epson amb el qual podràs reproduir fidelment els teus dissenys i treballs.

3. EQUIPS MULTIFUNCIÓ

Necessites versatilitat i eficiència? Els equips multifunció són perfectes per a oficines que busquen dispositius compactes sense renunciar a la qualitat i al rendiment. En la nostra selecció d’equips multifunció trobaràs la impressora ideal que ho fa tot: imprimir, escanejar, copiar i enviar faxos.

4. IMPRESSORES DE GRAN FORMAT

Plans, càrtels, catàlegs, gràfics… Les impressores de gran format poden amb tot. Són ràpides, fiables i versàtils, aptes per als treballs més exigents i amb una fidel reproducció de colors.

Si busques una impressora digital d’alta qualitat que admeti suports de múltiples dimensions i gramatges, les nostres solucions en gran format no et deixaran indiferent

El rènting d'impressores és la solució del present que pensa en el demà

Digues-nos com imprimeixes i et mostrarem
els dispositius idonis per al teu negoci